Gratis White Paper Fibromyalgie downloaden

 

Vanaf vandaag is mijn afstudeer White Paper GRATIS te downloaden.

Voor mijn opleiding tot orthomoleculair therapeut heb ik als  afstudeer opdracht een White Paper geschreven over mijn eigen zoektocht naar een oplossing voor mijn klachten als fibromyalgie patiënt. Vanaf vandaag wil ik die met een ieder delen via mijn website. Om deze te ontvangen gebruik je het menu in de rechter zijbalk van mijn site. Vul je gegevens in en je krijgt GRATIS toegang tot mijn White Paper.

Warme groet,

Karin Hess Roelofs

3 thoughts on “Gratis White Paper Fibromyalgie downloaden”

  1. Hoi Karin,

    Heb je site bekeken, ziet er geweldig uit. Zelf kamp ik ook met die rotte fibromyalgie, na jarenlange klachten, sinds oktober 2015. Ben zelf ook heel erg met voeding bezig, en dat helpt idd een beetje.
    Ik wil graag je scriptie lezen. Dus stuur maar door.

    Succes in je carriere
    Marianne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *