Ik heb een droom en jij? “Dare to dream” !

Mijn droom en ultieme wens………. “een gezond leven voor iedereen”. Jouw helpen om je weg te vinden naar een “gezond leven, ”een Salu Vida” !dare to dream

Mijn droom is ontstaan uit vage klachten. Een aantal jaren geleden kreeg ik rare klachten, geen energie, uitgeput, doorlopende niet te verklaren spierpijn, pijn in rug en ga zomaar door. Je herkent het wel….. je denkt ik heb te hard gewerkt, te weinig rust genomen, te hard gesport….

Als drukke ondernemer ging ik maar door en had geen tijd om me verder in mijn klachten te verdiepen.  Misschien herken  je dat ook wel.  Ik had een drukke baan, sportte veel en dacht gezond te leven en had geen idee wat me overkwam. Hoezo had ik niet meer het energie niveau wat ik altijd had? Op het laatst kon ik nauwelijks meer iets. Dat kon ik als drukke ondernemer maar moeilijk accepteren en me ook niet permitteren.

Maar…… ik moest wel, ik kon bijna niets meer en leerde een harde les. Om een lang verhaal kort te maken uiteindelijk kreeg ik de diagnose “ Fibromyalgie”. Ik hoor je denken, nog nooit van gehoord, nou…. ik ook niet, ik kon het niet eens uitspreken.

Fibromyalgie  is reuma aan je weke delen. Daarnaast bleek dat ik artrose in mijn ruggenwervels had. Meteen werd mij aangegeven dat hier geen direct medicijn behalve pijnstilling voor bestaat. Daar stond ik dan en dacht wat nu…..

Mij zo blijven voelen en alleen pijn bestrijden was voor mij geen optie en dus besloot ik mij te verdiepen in voedingsleer en gezonde leefstijl om uit te proberen wat dit voor mij kon betekenen.  Een optimale balans in voedingstoffen zijn immers de basisvoorwaarden voor een gezond lichaam en een krachtige geest! En dat wilde ik. Mijn kwaliteit van leven verbeteren!  Energie omhoog en pijn verminderen. Zo blijven, op 30% van mijn energie en met dagelijkse zoveel pijnklachten was voor mij geen optie!!

dare_to_dream__by_this_is_the_life2905-d3fn4ea foto blog 1

In mijn zoektocht naar voedingsleer en leefstijladviezen werd ik zo geraakt door de resultaten dat ik besloot tot omscholing.  Ik besloot een studie te volgen, eerst de Medische Basis Kennis en aansluitend Orthomoleculaire therapie. Als Orthomoleculair therapeut geloof ik in het bestrijden van de oorzaak! Zodat je blijvend resultaat ontwikkeld vanuit je veranderende leefstijl.

Mijn droom en wens voor jou : een gezond leven, een “Salu Vida”.  Ik wil jou de zoektocht besparen die ik heb gedaan om mijn kwaliteit van leven weer terug te krijgen! Inmiddels ben ik terug op 85% van mijn energieniveau! Ontdek  samen met mij wat een gezonde levensstijl en een aangepast voedingsadvies voor jou kan doen!  Neem geen genoegen met de helft als  je ook totaal fit en energiek kunt zijn! Dat is echt voor iedereen weggelegd.

Herken je iets in mijn verhaal en heb jij ook een droom op het gebied van gezonde levensstijl? Laat mij weten wat je wilt bereiken. Wil je bijvoorbeeld meer energie,  afvallen, heb je last van diabetes, of  huidproblemen, last van  hormonale stoornissen, veel hoofdpijn, darmklachten of wil je je gewoon preventief aan de gang met je gezondheid en ervaren wat een gezonde leefstijl en voeding voor jou kan doen?

Laat mij voor 24 september weten wat jouw droom is op het gebied van gezondheid en levensstijl en waarom jij een GRATIS consult en begeleiding van mij verdiend.

knop gratis consult nieuw

Heb je vragen of wil je weten wat ik voor je kan betekenen volg mij op Facebook, LinkedIn. Dromen worden werkelijkheid alleen als jij dat wil!

Mijn droom ….een gezond leven voor iedereen !

dare to dream

Kop nw

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *