Gun jij jezelf 100% Fit Download gratis checklist

Heb jij ook een heerlijke zomer gehad? Herken je dat gevoel dat je moe en gestresst aan je vakantie begon? Nu ben je heerlijk uitgerust en wil je dat gevoel het liefst zo lang mogelijk vasthouden. Je zit vol goede voornemens. Maar…. Eenmaal weer in de hectiek van alle dag vergeet je al je voornemens al weer snel.

Een topsporter traint en onderhoudt zijn lijf om iedere dag een beetje beter te presteren. Wij rennen en vliegen de hele dag door maar staan vaak te weinig stil bij ons onderhoud. Dagelijks houden wij vele ballen omhoog. Vaak vergeten we dat wij ons lijf optimaal moeten ondersteunen om ons vaak hoge tempo bij te houden. Dat verdient het en dat verdien jij! foto blog 2

Om lekker te blijven genieten is het van belang dat jouw levensstijl en voeding in balans is. Je zult verbaasd staan wat dit met je doet! Probeer het en ga ermee aan de slag. Waarom zou je genoegen nemen met minder als je ook 100% fit kunt zijn?
De invloed van voeding en vitamines word hierbij steeds belangrijker. Ons huidig voedingspatroon bevat onvoldoende vitamines en mineralen om ons lijf optimaal te ondersteunen bij onze dagelijkse prestaties.

Herken je klachten als onvoldoende energie, snel moe, hoofdpijn, spierpijn, slap haar, kramp, slecht slapen, snel geïrriteerd etc. Veel van deze klachten zijn heel makkelijk te verhelpen met de juiste voeding, vitamines en mineralen.
Of wil je juist afvallen of heb je bijvoorbeeld diabetes en zoek je ondersteuning om je weer fit en in balans te voelen? Een goed (voedings) advies en de juiste begeleiding doet wonderen. Uit ervaring weet ik hoe het is om je weer 100% fit te mogen voelen. De vraag is gun jij jezelf dit ook?

Om je op weg te helpen geef ik je bijgaande GRATIS Check List waarop je wellicht klachten herkent en de vitamines en mineralen waarmee je dit kunt aanvullen. Ieder lijf heeft echter iets anders nodig! Als Orthomoleculair Therapeut voorzie ik je graag van advies! Doe je mee en ga je ook voor 100% fit? Ik wens jou een mooie nazomer met een 100% fit gevoel! Voor meer informatie klik hieronder :

  contact02-1024x747

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *